Walk and Talk til Tryvannstua! – Velkommen til en ettermiddag med påfyll for kropp og sjel.

 

Mandag 27. mai tar på oss turskoene og går i samlet tropp til Tryvannstua! Møt opp på parkeringsplassen på Frognerseteren kl. 17.30. (Sporten). Her vil det serveres litt frukt før avgang.

Walk and Talk

Mona Hartmann og Gro Elisabet Sille er ansvarlig for arrangementet, og tar oss med innover skog og mark til Tryvannstua. Her har du mulighet til å ha en hyggelig prat med våre flotte ambassadører, medlemmer av Medisinsk fagråd og andre medlemmer av 1,6 millionerklubben i Norge.

Mini-stretch med Birgitta Strobel

På turen er vi så heldige å ha med oss Birgitta Strobel. Hun har utviklet konseptet Long `n Lean som fokuserer på øvelser som gir smidighet og økt bevegelighet. Hun har 30 års erfaring innen trening og Yoga og har undervist i Norge, Paris og Los Angeles. Når vi kommer frem til Tryvann blir det en mini-stretching med Birgitta.

Inspirerende foredrag med Else Kåss Furuseth

Vår ambassadør Else Kaas-Furuseth er en av Norges mest profilerte komikere. Med selvironi, åpenhet, varme og humor, er hun ikke redd for å snakke om temaer vi andre holder oss unna. Vi er så stolte av å ha med oss Else på laget, og gleder oss til å hennes foredrag på Tryvannstua.

Servering

Etter tur og stretch smaker det godt med mat! Vertskapet på Tryvann varter opp med hjemmelaget suppe og flatbrød.

Formidlingsprisen 2019

Vi benytter anledningen til å dele ut Formidlingsprisen 2019.

Musikalsk underholdning

Som en prikk over I´én vil Gro Elisabeth Sille som er internasjonal fiolinist og sanger, synge for oss under arrangementet. Vi ser frem til en ettermiddag med godt samvær påfyll av god energi.

Påmelding

Vil du være med oss på tur? Arrangementet koster kr.350,-  Betal til konto 60390662109, så er du bekreftet plass. Det er begrenset med plasser, så medlemmer blir prioritert.

Medlemsavgift er kr. 400,- pr år og inkluderer 4 magasiner pr år. Klikk her for å melde deg inn!

Påmelding ved å klikke på linken 1.6millionerklubben@gmail.com. Husk fullt navn.

 

Vi gleder oss til å se deg!

Vennlig hilsen oss i 1,6 millionerklubben Norge