Referat fra Juleseminar på Bristol 25 november 2019

1,6 millionerklubben arrangerte sitt årlige juleseminar på et julepyntet Hotel Bristol 25 november. Over 100 festkledde damer feiret utdeling av viktige forskerpriser på 300 000 kroner til Phd og lege Lene Bergendal Solberg for sin forskning på osteoporose, et tema hun holdt et lærerikt foredrag om.

Phd Trine Moholt mottok pris for forskning på trening og hjertet, og prof. med Eszter Ilona Vanky for forskning på polycystisk ovariesyndrom.

Else Kåss Furuseth mottok Formidlingsprisen på 35 000 kroner og holdt et nydelig foredrag om hvor viktig det er å snakke om selvmord og psykiske utfordringer. Hun fikk frem både tårer og latter.

Styremedlem i 1,6 millionerklubben, Gro Elisabet Sille, sørget for julestemning med vakker sang og violin. Vi sparket i gang julen med god stemning, flott underholdning, buffet og det aller viktigste; med forskerprisene stimulerer vi dyktige kvinnelige forskere til å fortsette sitt viktige medisinske arbeid.

Neste år skal vi feire 1,6 millionerklubben Norges 10 års jubileum. Takk til Hotel Bristol for at de stiller opp og støtter vårt arbeid.