FOTO: JULIA MARIE NAGLESTAD / NRK

Ingrid Gjessing Linhave får Formidlingsprisen 2023 for sin rolle i suksessprogrammet Demenskoret.

Prisutdeling 25. september kl 18.30

For Kvinners Helse – 1,6 Norge har besluttet å gi årets Formidlingspris til Ingrid Gjessing Linhave for hennes enestående rolle som programleder i TV-suksessen «Demenskoret».

Både Ingrid og medlemmene i koret sjarmerte hele Norge og fikk rekordmange seere, som fikk et unikt innblikk i hvordan det er å leve med demens på en varm og personlig måte. Mye takket være Ingrid Gjessing Linhaves formidlingsevne, fikk seerne en bedre forståelse for både de menneskelige konsekvensene av en slik diagnose, og innblikk i forskningen som skjer på feltet.

Vi takker Ingrid Gjessing Linhave for hennes rolle i å spre kunnskap om demens, og har gleden av å gi henne Formidlingsprisen 2023.

Prisutdelingen vil skje på vårt neste seminar, 25. september med foredrag om siste forskning innen demens av Dr.med. og forskningssjef hos Nasjonalforeningen for folkehelsen, Anne-Rita Øksengård. Hun mottok vår Forskningspris i 2016.

Produsent av Demenskoret, Ragnhild Seierstad, vil fortelle om tilblivelsen av NRK- programmet Demenskoret, og Kirsti Sjerven vil formidle hvordan det er å være pårørende.

Gratulerer til Ingrid Gjessing Linhave – og velkommen på seminar 25. september kl 18.30.

Klikk her for å lese mer om seminaret og meld deg på